Word een pasta pro met Roberta

Leer alles over het maken van zelfgemaakte pasta door tv-kok & kookboekauteur Roberta Pagnier. Ze laat je zien hoe je het basisdeeg maakt en hoe je allerlei soorten pastavormen maakt, van trofie en farfalle tot pappardelle en ravioli.

Lees hier meer over deze cursus!

Be a better cook

dingen die de meeste mensen niet weten over eieren

Moet je écht een eierprikker gebruiken? Is de koelkast wel de beste plek om je eieren te bewaren? En die zilveren lepel: waarom mag dat niet?

8x dit wil je weten over asperges

Of ze nou groen of wit zijn, dit zijn de dingen die wil weten over asperges. Bereiden, bewaren, schoonmaken.

krokant korstje maken? 4 crispy tips

Een lekker krokant korstje kan niemand weerstaan. Hoewel sommige ingrediënten van nature knapperig zijn, maak je ze met deze tips zelf crispy.

Recepten collecties

de 14 beste lentetoetjes

De temperaturen stijgen en de natuur ontploft, zó groen: het is lente! Doe ons maar luchtige, lekkere lentetoetjes.

Moederdag lunch: 15 recepten, want liefde gaat door de maag

Hoe gezellig is het om op Moederdag samen te lunchen of brunchen? Met deze recepten eet je sowieso superlekker!

39x recepten voor in de slowcooker: ‘set it and forget it’

Recepten voor in de slowcooker zijn een fluitje van een cent. You set it and forget it, oftewel: ingrediënten in het apparaat en wachten maar!

4x courgettesoep – recepten die je iedere dag van het jaar wil maken

Courgettesoep is een allemansvriend: hij doet 't het hele jaar goed en valt bij iedereen in de smaak. Bekijk de recepten in het artikel!

11 recepten met radijs

Het seizoen van de radijsjes is weer aangebroken. Maak een lekkere salade met radijs, vul een aardappel of maak soep van het loof.

Moederdag taart! 13x zoet om deze week voor je moeder te bakken

Het is best cliché om iets te bakken voor Moederdag, maar hé, maakt het uit? Iedereen is toch gek op zelfgemaakt zoet?
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Ben jij een thuiskok in hart & nieren? Laat je e-mailadres achter en krijg net als 80.000 andere kookliefhebbers 2x per week inspiratie in je inbox. Verwacht heerlijke recepten, culinaire hotspots, tips & tricks voor in de keuken, stap-voor-stap video’s én onze speciale aanbiedingen.

dingen die de meeste mensen niet weten over eieren

Moet je écht een eierprikker gebruiken? Is de koelkast wel de beste plek om je eieren te bewaren? En die zilveren lepel: waarom mag dat niet?

wordt vlees écht malser als je het eerst dichtschroeit?

Je leest het wel vaker in kookboeken: 'braad het vlees aan zodat alle sappen ingesloten worden'. Maar is dat ook écht het geval?

19 uitjes, workshops en lekkers om cadeau te doen op Moederdag

Je moeder verrassen op Moederdag, zonder zelf uren in de keuken te staan? Dat kan, want je maakt haar net zo blij met één van deze cadeaus.

waarom is een blikje tomatenpuree gezonder dan een verse tomaat?

Fresco beschrijft haar gedachten en bedenkingen over het voedselsysteem, en een verrassend inzicht; dat tomatenpuree gezonder is dan vers!

de 6 populairste Instagram-recepten van april vieren de lente

In de maand april zijn dit de Instagram-recepten die jullie massaal aanklikten op ons kanaal, en toeval of niet: ze zijn allemaal vega!

is extra kurkuma nemen gezond?

Steeds meer drankjes claimen dat kurkuma gunstige effecten heeft op je gezondheid. Is extra kurkuma nemen gezond?

dít vind je in het extra krokante nummer van delicous.

Krokant en knapperig, daar gaan we voor in de maand mei. De beste bites in blader- en filodeeg, nieuwe crispy gerechten en heel veel meer.

dé checklist voor de lenteschoonmaak van je keuken

Nu de zon zo lekker door je keukenraam schijnt, staat er een spotlight op. Tijd voor een lenteschoonmaak van je keuken.
Al ons foodnieuws