Kaasfondue hoort bij winterse dagen, feestelijke momenten en lange, gezellige avonden aan tafel. Zo waan je je even in Franse Alpen of in het prachtige Zwitserland. De klassieke kaasfondue kennen we allemaal, maar je kunt er eindeloos mee variëren: gebruik eens andere kaassoorten, voeg kruiden toe of kies voor verrassende garnituren.
In onze kerstnummers vind je nog heel veel meer lekkers. Je bestelt de nummers hier!
6x kaasfondue recepten
Hoe heerlijk is een koude winterdag, als er binnen een pan kaasfondue op tafel komt!
naar receptKaasfondue: het doet ons altijd een beetje denken aan zo’n retro-oranje fonduepan op tafel waar je vroeger met de hele familie omheen zat. Dat kan natuurlijk ook wat moderner en meer ‘delicious.’! Maak deze kaasfondue van emmentaler en beaufort.
naar receptNa een hap van deze fondue zijn we verkocht. Je holt de pompoen uit en vult deze met deze kruidige en romige kaasfondue. En als hij leeg is schraap je de pompoen helemaal leeg. Zo lekker!
naar receptDoor bergkazen te gebruiken in de kaasfondue krijgt ie een lekker pittige smaak. Maanzaad wordt veel gebruikt in de Tirolse keuken en is een heerlijk toevoeging in kaasfondue.
naar receptKaasfondue met je familie en vrienden is altijd gezellig. delicious. friend Eke maakte een heerlijk kaasfonduetrio van boerenkaas, geitenkaas en Italiaanse blauwader.
naar receptWat is er fijner dan een pan dampende gesmolten kaas waar iedereen aan tafel een vorkje brood in steekt? We geven je een klassieke Zwitserse fondue met appelcider!
Dit ga je waarschijnlijk ook lekker vinden: geitenkaasstrudel met belegen geitenkaas, flinterdunne courgette & sjalotchutney





