6 Responses

  1. Margot van Rens schreef:

    Goedemiddag ,
    Kun je ’t basis recept van Petit Gateau ook gebruiken voor hartige vullingen.
    Bij champignons of groente. En moet ik deze vulling eerst aanbakken, want anders komt er wel erg veel vocht vrij! Afwachtend op jullie bericht, Mvg Margot van Rens

  2. redactiedelicious schreef:

    Hallo Margot,

    Het deeg is ietwat zoet, want er zit 40 g poedersuiker in. Misschien dat je dit kunt weglaten, maar suiker voegt doorgaans wel iets toe aan de structuur van een baksel. De bodem neemt vrij veel vocht op, maar even aanbakken is geen slecht idee natuurlijk, vooral die champignons.

    Hartelijke groet,
    Culinaire redactie delicious.

  3. Marie schreef:

    Goedendag,
    Ik wil graag het recept ‘vijgentaart met amandelen’ uit het bakboek maken maar mij valt op dat er nog iets van Carmel of honing over de taart heen zit op de foto, kunnen jullie mij uitleggen wat dit is?

    Alvast bedankt,

  4. redactiedelicious schreef:

    Goedemiddag Marie,

    Wij hebben er voor het serveren een dun straaltje honing overheen gespoten. Dat is weggevallen in het recept, helaas. Excuus!

    Hartelijke groet,
    Culinaire redactie delicious.

  5. Christel schreef:

    hallo,
    Wat is het recept voor de uienmarmelade voor de geitenkaas-uitaartjes uit de Paasdelicious? De link die genoemd wordt, bestaat niet, en zoeken in de recepten levert ook niks op.
    Alvast bedankt.

  6. redactiedelicious schreef:

    Hi Christel,

    Je hebt helemaal gelijk. Hij staat er nu op! https://www.deliciousmagazine.nl/2015/04/07/uienmarmelade/

    Hartelijke groet,
    webredactie delicious.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *