Contact

 

Nieuwe abonnementen
Ga naar abonnement.deliciousmagazine.nl of bel 088 550 01 20 (ma t/m vr 09.00 – 17.00).

Opzeggen
delicious.magazine kent 2 soorten abonnementen:

  • Aflopende abonnementen – dit zijn abonnementen die automatisch stoppen na de vooraf afgesproken periode;
  • Abonnementen die automatisch worden verlengd – dit zijn abonnementen waarbij je je tenminste abonneert voor het aantal aangegeven nummers en totdat je zelf opzegt. Het abonnement wordt automatisch verlengd. Wil je niet dat het abonnement verlengd wordt, dan kun je tot een maand voordat het eerste nummer van de nieuwe abonnementsperiode verschijnt, het abonnement opzeggen. Na je eerste abonnementstermijn is het abonnement altijd per maand opzegbaar. Één telefoontje met onze klantenservice is voldoende om dit te regelen.

Meer informatie over welk abonnement je hebt afgesloten en informatie over opzeggen vind je in de welkomstbrief. Mocht je de welkomstbrief niet meer hebben dan kun je bij onze klantenservice telefonisch een nieuw exemplaar opvragen, via 088 550 01 20 of mail naar klantenservice@newskoolmedia.nl .

Bezorgvragen
delicious. (laatst verschenen nummer) niet ontvangen? Bel 088 550 01 20 (ma t/m vr 09.00 – 17.00).

Losse nummers en delicious digitaal
Losse nummers (vanaf 2012) kun je via tijdschift.nl nabestellen. Op tablet is delicious. ook digitaal beschikbaar, voor iPad en nu ook voor Android. Voor abonnees (met uitzondering van België) is de digitale versie gratis. Ga naar tijdschrift.nl en maak een persoonlijk account aan en koppel dit aan je papieren abonnement.

Klantenservice
Voor vragen over betalingen, wijzigingen, welkomstgeschenken en artikelen.

Telefoon:  088 550 01 20 (ma t/m vr 09.00 – 17.00).
Internet: klantenservice@newskoolmedia.nl

Heb je een adreswijziging? Houd dan rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 12 dagen. Geef je adreswijziging telefonisch door aan de klantenservice.

Vragen voor de redactie
Kooktips? Culinaire raad nodig? Complimenten of een appeltje te schillen met de redactie? Mail, schrijf, Like & Tweet ons.

Redactieadres delicious. Postbus 1632, 2130 JA Hoofddorp
E-mail delicious@sanoma.com
Facebook facebook.com/deliciousmagazinenl
Twitter twitter.com/deliciousnl