talen naar Blumenthal

Heston Blumenthal

Onze delicious.stagiair Bas taalt naar Heston Blumenthal. “Deze Britse sterrenchef is continu op zoek naar de perfecte combinatie van smaken, texturen en belevingen. Hij heeft hier al meerdere tv-programma’s over gemaakt: In Search of Perfection, Heston’s Feasts, Heston’s Mission: Impossible.”

“Zijn nieuwste programma is superhandig voor thuiskoks. In How to Cook Like Heston kookt de chef uit zijn nieuwe boek Heston at Home en legt hij uit hoe je de sappigste kip ever op tafel zet. Of de perfecte steak; mals van binnen, krokant van buiten. Of een perfect gepocheerd ei.”

“Al zijn recepten zijn gemaakt vanuit een wetenschappelijke benadering en hebben mij altijd nog succes opgeleverd. Daarom ben ik fan.”

FacebooktwitterFacebooktwitter
Dit artikel is geplaatst in: blog, delicious. helpt, delicious.redactie, kookvideo's

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.