Griekse sinaasappel-brandycake

delicious. lezer Hans Mesdag: ‘De Griekse sinaasappel-brandycake (p. 154, kerstnummer) lijkt me erg lekker om te gaan maken. Maar als ik kijk naar het recept gaat er wel erg veel vocht in, 750 ml. Of staat er een nulletje teveel?’

redactie delicious.: ‘Dat klopt, er is iets fout gegaan tijdens de vormgeving helaas en waarvoor onze excuses. De hoeveelheid citroensap moet 50 ml zijn. Veel succes met de cake en fijne feestdagen!’

Dit artikel is geplaatst in culivraag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>